Search
Close this search box.
Demoartikkeli

Tilhi on kosmopoliitti

Apuotsikko

Linnun pituus on 18–21 cm, siipien kärkiväli 35 cm ja paino 54 (40–64) grammaa. Äänet: Vaimea, helisevä ”sirrr”, mikä kuuluu lennossa ja puussa parven levätessä.

Demoartikkeli

Eurooppalaisen autoteollisuuden syntyvaiheita itä-blokissa

Apuotsikko

Kansan suussa lempinimen Hadimrška saaneesta T57:stä valmistettiin kolmea kehitysversiota: T57, T57A ja T57B. Näistä tehtiin myös sotilaskäyttöön suunniteltuja muunnelmia, joita käytettiin ainakin Tšekkoslovakian, Saksan ja Kiinan tasavallan asevoimissa.

Kuuntelijaäänestyksen tulos

Maailman huonoimmat levyt

Kenny Everett, hän juuri, joka korosti tekevänsä kaikki ohjelmansa parhaalla mahdollisella maulla, järjesti 1978 lontoolaisen Capital Radion showssaan kuuntelijaäänestyksiä maailman huonoimmista levyistä.

John Allegron teologia

Käveleviä sieniä

Apuotsikko

John Allegro (1923-1988) aloitti teologin uransa menestyksellisesti. Hän oli tähtioppilas Oxfordissa, ja oli mukana 1953 kansainvälisessä tutkijaryhmässä, joka perehtyi vastikään löydettyihin Kuolleen Meren kirjakääröihin. Hän kirjoitti tästä aiheesta menestysteoksia, ja oli pidetty luennoitsija Manchesterin yliopistossa, erikoisalanaan Vanha Testamentti ja vertailevat seemiläiset tieteet.

Translate »