Search
Close this search box.

Toiminta

kielikurssit

Kanava järjestää suomen kielen kursseja kaikille halukkaille. Kielikursseilla opiskellaan suomen kielen alkeita tai kieltä jo hieman osaaville kieliopin vaikeampia asioita.

Kurssit järjestetään Kanavan toimintakeskuksessa Kumpulantie 7:ssä. Mikäli haluat mukaan kurssille, voit lähettää viestin lomakkeella, soittaa tai tulla käymään toimintakeskuksessa. Tervetuloa!

SUOMEN KIELEN RYHMÄ NAISILLE PERJANTAISIN KLO 17.00-1900.
– Ilmoittaudu mukaan Elina Kujalalle +358 45 6407 883 tai sähköpostilla:

Kerhot

Järjestämme kerhotoimintaa eri ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Kerhoja on monipuolisesti eri ikäryhmille. Viikoittain Kanavan toimintakeskuksessa järjestettäviä kerhoja ovat muun muassa äiti-vauvakerho nuorille äideille, läksykerho peruskoululaisille, neuvontatunnit nuorille ja lapsille, poikakerho sekä tyttökerho.

Katso tarkemmat ajankohdat kerhoille tapahtumakalenterista.

Voit ilmoittautua mukaan kerhoihin lähettämällä meille viestiä sähköpostilla, soittamalla meille tai tulemalla käymään toimintakeskuksessamme (Kumpulantie 7, 00520 Helsinki)

Leirit & retket

Järjestämme leirejä eri ikäisille lapsille ja nuorille. Leirimme ovat suunnattu niin maahanmuuttaja- kuin suomalaistaustaisille lapsille ja nuorille.

Leirien tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille mielenkiintoinen loma, jossa opitaan uusia asioita, saadaan onnistumisen ja yhteenkuuluvuuden kokemuksia sekä ikimuistoisia elämyksiä, pidetään hauskaa sekä rentoudutaan. Leirit toteutetaan mukavien nuoriso-ohjaajiemme kanssa, jotka takaavat onnistuneen ja turvallisen leirikokemuksen.

Leirit on tarkoitettu ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla asuville lapsille ja nuorille, joilla on muuten huonot mahdollisuudet päästä esimerkiksi kesälomamatkalle ulkomaille tai viettää kesää mökillä tai muussa rauhallisessa ympäristössä.

KESÄN 2020 LEIREISTÄ TIEDOTETAAN KEVÄÄLLÄ

Neuvontaa nuorille

Autamme ja neuvomme nuoria arkielämän peruskysymyksissä, kuten työpaikan hakemisessa tai asunnon etsimisessä. Autamme myös maahanmuuttajien viranomaisprosessien käsittelyssä. Tarvittaessa ohjaamme tietyn alan asiantuntijan luokse. Voit ottaa meihin yhteyttä viestilomakkeella, puhelimitse tai henkilökohtaisesti tapaamalla.

Järjestämme tukihenkilöitä vaikeassa elämäntilanteessa oleville nuorille. Tukihenkilö voi auttaa nuorta kaikissa elämän haastavissa asioissa. Nuoren niin halutessa teemme yhteistyötä ja avaamme keskustelua koko nuoren perheen kesken.

kurssit & koulutukset

Järjestämme erilaisia kursseja, koulutuksia ja seminaareja lapsille, nuorille ja vanhemmille. Kurssitarjontaamme ovat muun muassa:

  • Kaksikielisyyden kehittäminen
  • Tukiopetusryhmät
  • Ohjausryhmät nuorille
  • Työnhaku- ja CV-paja nuorille
  • Opintoneuvontapalvelu maahanmuuttajavanhemmille nuorten opintoasioissa

Lisää kurssien ajankohdista tapahtumakalenterista. Lisätietoja kursseista voit kysyä sähköpostilla tai soittamalla meille!

Liikunta

Järjestämme erilaisia liikuntakerhoja ja -tapahtumia nuorille ja lapsille. Liikuntatapahtumia ovat esimerkiksi jalkapallo- ja koripallokerhot ja -turnaukset. Voit tarkastaa ajankohtaiset liikuntatapahtumamme tapahtumakalenterista!

 Kanava järjestää kaiken liikuntatoimintansa Kanava nuorten urheiluseura ry:n (FC Kanus) kautta.

Tule vapaaehtoiseksi

Haluatko vapaaehtoiseksi? Haemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia auttamaan maahanmuuttajanuoria.

Etsimme aktiivisia ja sosiaalisia nuoria ja aikuisia osallistumaan mukaan esimerkiksi kerhojen ja leirien ohjaajiksi, suomen kielen opettajiksi, järjestön toiminnan kehittäjiksi tai toiminnan suunnittelijoiksi. Mikäli kiinnostuit, kerro meille hieman itsestäsi alla olevalla lomakkeella ja olemme yhteydessä sinuun!

Translate »